Aku Cinta Aku Rindu

 

Bagaimana harus aku
Menahan rasa rinduku
Bila kau tiada di sisi

 

Tak dapat ku membayangkan
Rasa rindu dalam jiwa
Kita sama sama rasa

 

 Ku menyayangi mu
Hingga akhir hayat nanti
Pasti kan bersama

 

 Ku mengharapkan mu
Untuk meneruskan
Perjalanan cinta ini

 

Aku cinta aku rindu
Walau berjauhan
Ku tahu hatimu

 

 Aku cinta aku rindu
Tuhan berkatilah
Cinta ku padanya

 

 

Nota : Lirik lagu ni sgt2 bermakna utk aku & hubby juga. 
Setelah SPM, abg dpt tawaran ke UTM Skudai @ course Engineering. 
Manakala aku lak ke UPM Human Development (aku masa tu tawaran diploma shj). 
Dulu, takde pakai hp mcm skang ni. 
Lama juga kami lost contact. Rasanya, hampir 4 bulan juga. 
Rindunya, hanya Tuhan yg tahu. B
ut, seronok juga rindu merindu ni kan :-p !!! 
Hanya yg setia mampu menanti dgn sabar... :-)