Katak Comei ku…

TARA!!!!!

Aku juz menggatal nak post entry ttg katak comei aku ni. Katak comei aku ni baaaaaaaaaruuuuuuuu aje dibeli thn ni. Aku lom ada kete sendiri since aku dpt lesen pon pakai kete ayah aje. Pas da keje pon still tak beli kete baru lagi. Bukan aku taknak tapi, biarlah aku habiskan duit aku dgn belanja puas2 family aku. Kang da beli kete, bulan2 dekat RM500 bayar kat bank aje. Baik aku bagi family aku dgn bawa pi jalan2 ke @ pi makan2. Alhamdulilah, aku dpt membuat arwah emak tersenyum walau arwah emak selalu tanye bilalah along nak beli kete. Aku juz jwb yg along akan beli kete cash taknak hutang dgn bank.

Alhamdulilah, inilah dia si katak comei aku. Walau aku beli 2nd hand tapi, aku beli cash shj…. Aku baru jer nak bawa arwah emak naik (minggu raya haji). Tapi………………………… sprt yg aku katakan sebelum ni Manusia Hanya Merancang & Tuhan Menentukan Segalanya

si katak comei aku🙂

Aku tak heran org ckp aku beli 2nd hand. Yg penting duit aku sendiri, titik peluh aku sendiri…. & aku bayar CASH ok!!!!!! hehehehe…. Alhamdulilah, Allah memberi ganjaran utk setiap kesabaran aku…

 

Moga Allah mengurniakan rezeki yg melimpah ruah utk kami sekeluarga. Amin…