WLB1304 pi D.A.T.I.N.G

15/04/1999 : 1st tiket wayang aka kami pi dating 1st time lah ni🙂

 

Wah, lihatlah tiket wayang di atas! Dah lama giler kan tapi aku still simpan. Ikutkan maseh canteq lagi kalu tak kena banjir. Aku da puas edit tp itu jer lah aku mampu utk bagi nmpk date nyer. Errrmmm, masa ni kami set pi kuar dating sbb hubby aku nyer besday pada 13/04/1999 so hari Sabtu 15/04/1999 kami pi kuar tgk wayang kat Mahkota Parade Melaka.

Hahahahaha, story yg kami tgk masa tu citer melayu (aku tak ingat dah tajuk). Tapi pelakonnya Zamani Slam masa tu. Wakakaka, aku minat Zamani dulu sbb tu aku beriya2 ajak hubby tgk citer ni. Yg pastinya masa ni aku pakai kebaya kaler merah nyah!!!!!! Hahahahaha………. kelakau kelakau kelakau……. Kalau ingat balik dgn hubby aku sure kami gelak giler. Sbbnyer masa nak masuk wayang kan gelap. Aku jalan tepi2 kerusi wayang. Sudahnya baju aku tersangkut. Terbukak butang2 baju kebaya aku siot! Hahahahaha….. (naseb gelap kalau tak free hubby aku tgk apa yg nmpk :-P) Dgn gaya macho, hubby aku berdiri depan aku konon2 cover line utk aku butangkan balik baju aku. Hahahahaha…… Ops jgn salah anggap sbb butang terbukak tu tak sampai semua. Sampai tang perut jer.

So. mari layan gambo tiket2 wayang yg aku kumpul dari dulu hingga kini. Tapi yg ni aku juz amik dari album aku jer. Aku dah edit pon mana yg patut. Ada dua album gambo kenangan since kami berchenta sampai skang ni. Tapi, aku juz amik yg mana ada jer. Tak payahlah tgk semua kan kan kan kan…

Ha, di atas ialah di antara tiket2 wayang aku dah album kan. Sowi, for da edited. Sbb gambo kami tak payahlah dilihat oleh mata kasar anda😛

 

Eh, napelah ada pic bear lak ni? Hehehe, ini aku sajer letak. Konon2 dulu berangan nak anak 4 org. Huahuahua… Skang, tak pasti sbb still fobia wif the 1st peknen…😦

 

 

>>Keep feeling the need for being first. But I want you to be the first in love. I want you to be the first in moral excellence. I want you to be the first in generosity<<