XboX 360

Apekah maksud entry di atas? Meh tgk2 dulu gambo guper sebenar xbox 360 nie ๐Ÿ˜‰

Inilah guper sebenor xbox yg telah menjadi HOBI baru utk hubby kesayanganku ๐Ÿ˜•

ย 

Adoi….. kalau nak tau harini aku nak share psl hobi baru hubby aku. Hujung bln lepas, hubby nak angkut aku & Danish pi jalan2 katanye. Tapi, aku dah syak something nieโ“ Sikap hubby aku nie kalau nak pi jalan2 lain sket gayanya. Kalau nak cari barang kesukaannya lagilah lain! Ha, aku dah tau……

Start jer enjin kete hubby dah on kan gps nye nak carik jalan ke Lot 10 katanya๐Ÿ˜ฏ (Aik, takkan ler nak jalan2 bawa Danish sampai jauh ke sana! Ada apa lah kat sana tu…) Tapi, sbg wife yg setia & amat memahami serta menyayangi hubby, aku LAYANKAN aje…๐Ÿ˜› Yelah, azam utk thn 2011 ni kan nak jadi isteri solehah kan… 8)

Setelah penat mengharungi org ramai & melayan karenah Danish yg tak dok diam, finally dapat juga membeli xbox 360 tersebut. Skang nie pantang Danish tido @ dipaksanya Danish tido๐Ÿ˜† start lah on kan xbox kesayangannya. Aku sbg isteri yg solehah main jer lah pom pom tanda sokongan moral ye tak!๐Ÿ˜€

Aku nak tgk sejauh mana ketahanan hubby dgn xbox nyer ini. Sbbnye, psp nyer telahpon dijual… PS1 nyer pulok dah bagi kat adik aku si Fauzan (alasan : kesian Fauzan boring masa cuti skool haritu. Kebetulan arwah mak pon dah takde). Memula nak beli PS3 tapi paham jelah berapa harganye kan!๐Ÿ˜‰ (padahal takut Pn.Mama marah :-P). Aku lak sbg wife yg sayangkan hubby nyer tlh pun berjanji, kalaulah thn 2011 ada rezki lebey utk aku, akan ku belikan PS3 utknyer…. Mak aihhhh!!!!! $$$$$$$$$$!!!!โžก

Takpelah, insyaAllah.. & Layan…………………………….