Mata boolat demam pulak!!!!!

Harini bersamaan 08/02/2011, aku telahpun EL atas sebab anakku si mata boolat demam pulak!!! Masuk harini dah 3 hari dia demam. Kesian pulak tgk budak kecik ni bila demam. Badan comei & melim jer jalan pon terhuyung hayang šŸ˜› Sorry kpd kawan2 office & bos sbb bukan sengaja nak EL…

Mslh problemnyer bila budak kecik ni demam, bukan reti nak duk diam. Kalau pi klinik tu abes brg doc dia usik & nak main. Bila masukkan termometer dlm telinga, si budak kecik ni buat gerakan2 akrobatik pulak dah!!! šŸ˜• En.Papa terpaksa pegang tangan manakala sang doc terpaksa memegang kaki dah… Kalau pi injection lagi besh pulak šŸ˜Æ Ada ke patut si budak kecik ni marah sang doc pas kena inject! Alahai….. :mrgreen:

Apa kata kita layan pict budak kecik yg mata boolat ni time demam…. šŸ˜‰

Comei tak saya šŸ˜³

Advertisements