50sen

Harini juz nak kongsi ttg 50sen… Alkisahnye psl anak aku aka Danish!

Bila jalan aje, mulalah bijik mata anak aku sowang ni buntang tgk keliling. Sudahnye nmpk aje matanye dgn kete 50sen… Mcm post aku yg lepas Antara Danish & Mat Rempit , Mentor & Protege & Jaguh inilah kesinambungannya. Al kisah, aku & hubby pi lah Tesco Ampang jap nak membeli barang2 keperluan. Sudahnye, TERpaksa melayan karenah si kecik ni!!!😕

Bila dapat naik, budak kecik ni buat muka sombong giler kat mama dia!😉 Bila panggil, muka selamba aje... 

Bila dah mcm nie, hubby aku biasanya akan suh cepat balik. Katanya loya nak muntah! Aikk???❓ Pening sbb ramai org pulak dah😆 Aku jugaklah yg TERpaksa memujuk si kecik ni turun… Lagi satu, kalau tgh syok jenjalan pon Danish leh tertido dlm troley. Alahai anak mama nie 8) Kat umah punye susah nak tido. Bila masuk dlm kete @ tgh dukung jalan2 dgn senang leh tido lak. Cubalah kat umah senang nak tido.. Senang mama & papa buat projek 8) keje @ apa yg patut ye tak!!!😛

Walau kete dah berhenti berhenjut pon, si kecik ni leh pusing2 stereng sambil bunyi2. Alahai anak mama…😀

So skang ni aku & hubby dah start menabung 50sen (yg betoi2 coins 50sen jer….) sbb dah tau hobi anak kesayangan kami TERpaksa memulakan aktiviti menabung ye tak!🙂

Kpd kaum2 ibubapa di luar sana, SELAMAT BERJAYA mengumpul syiling 50sen wokeh!!!!😛 Kat wrislet aku pon skang dah full dgn coins 50sen jer😀