BUZY @ PURA-PURA BUZY @ MEMANG BUZY?

Wawawawawawawawa………………

Apalah aku merapik ngan tajuk entry aku ni ek? Lately aku akui agak bz sedikit dgn kehidupan seharian. Masuk harini dah 2 hari SIRIM di tmpt aku. Keje aku pon bertangguh sedikit & bos pon sudah menyound … MANA REPORT AWAK?????😦

Aku as a mother & wife also kat umah, mmg tak cukup tangan! Nak kejau anak yg semakin meningkat besar & semakin byk akal lately……. Masak pon sekejap sempat & sekejap tak sempat. Hubby pon dah monyok sbb tak layan 🙂 kureng masa dgn dia skang. Hadui, RABIAH…. nak tak nak kau kena manage time kau…

Mcm ni kot keadaan aku kat umah. Rambut pon tak sempat nak ikat kekadang. Sampai husband ckp lawa lah sket….😛

 

Job baru aku ni pon membuatkan aku tertanya2… Aku tak tau mcm ne aku nak buat sebenarnye. Segala database semua dah key in tapi aku tak tau nak manage mcm ne. But, thanx to KakMas aka Pn Mastura yg memberi pendapat dan cara berkesan dlm menangani permasalahan ini. Aku mmg nak elak jumpa bos kalau ada problem. For sure she’s said that  manage what are u doing Rabiah… OMG!!!!!!!!

Mcm ni kot aku kat opes…. Ngeeeeeeeeeeeeeee😛 But image kene maintain lagi beb! Kengkadang tetiba klien VVIP datang aku kena layan ker, taklah menggagau kan

 

@pun aku purak2 buzy kat opis???? Muahahahahaha…………………….. Bukan aku beb!!!! Tak elok mcm ni. Kalau sekali sekala takpe…… Nanti akhirat Allah hisab segala pekerjaan yg kita buat…

 

Walau apapun, setiap manusia kat muka bumi akan sentiasa kata dirinya buzy bukan? Hanya cara & kaedah shj yg perlu kita guna dlm menangani etika kebuzyan diri kita sendiri😀 Tak payahlah dok crita satu dunia yg kau buzy sedangkan kau tak buzy pon. Cuma sebab nak glamer kau ckp kau buzy. Opsssss…. Terlebey sudah!!!!!😛 Layan…………………………