Kad_Bicara_Diri

HOLA!!!!!!!!!!!!!!!!

Kesinambungan dari Personal Empowerment, aku nak share ttg Kad Bicara Diri. Alkisahnyer, setiap org dikehendaki membuat homework. Sape2 tak siap homework akan didenda šŸ™‚ Aku ni memula pikir denda ajelah sbb aku malas nak pikir aku nak buatpe šŸ˜€

Dipendekkan citer, pagi2 Ahad aku da TERBANGUN lewat dlm kul 8pg (kebetulan bendera merah) aku teringat psl homework yg tak siap! Ceh, aku carik kad kawen lama aku + kad2 ucapan yg besau yg kecik time aku kawen dulu (naseb aku ada simpan lagi) lalu dgn daya kreatif aku menggunting & menampal pakai salotep ajer šŸ˜› Entah mcm mana aku bernafsu nak buat & tak sampai 5minit kad bicara diri aku pon siap. Wakakakakakaka. Nak tengok???? ——-

—————————————————–

————————————–

—————————-

——————–

————-

Amacam ada wokey? Trainer tu ckp penangan main game cafeworld lah ni šŸ˜›

Ā 

Dipendekkan story, kad aku ni TERPILIH sbg top 5 & Aku dapatlah Bunga sekuntum šŸ˜€ Mcm citer hindustan lak dpt bunga kan!!!! Bunga tu pon skang anak aku dah dok main. Nasib jenis takkan patah so takler bunga tu jadik sprt jatuh ditimpa tangga ….. šŸ˜€ Nanti aku story pasal bunga aku dapat pulak wokeh!!!! Kalini layan kad bicara diri aku dulu gitew šŸ™‚

Ha, ni dlm kad tu aku tampal ler kad yg kecik2 ni. Kaedah gunting & tampal aje. Sbnrnye, kad kawen aku dulu ada sampul lain then dlmnyer ada sampul lagi kaler coklat emas. Then dlmnyer ada kad biasa je šŸ™‚ Mcm gempak aje kad kawen ni. Huahuahua. Yg ada tampal2 ni kad part kanan.

Ā 

Part kanan & kiri. Belah kiri tu adalah bicara ttg diri aku. Nak tau apa bicara diri aku????????????????? Layan…..

—————————————————————————-

—————————————————————-

——————————————————–

———————————————-

————————————-

—————————

—————-

——–

—-

Tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha…………… ini adalah short term aku sbnrnye. Dan, tentulah ttg RUMAHKU SYURGAKU… InsyaAllah, chaiyok Rabiah šŸ˜›

Advertisements