Kad_Bicara_Diri

HOLA!!!!!!!!!!!!!!!!

Kesinambungan dari Personal Empowerment, aku nak share ttg Kad Bicara Diri. Alkisahnyer, setiap org dikehendaki membuat homework. Sape2 tak siap homework akan didenda🙂 Aku ni memula pikir denda ajelah sbb aku malas nak pikir aku nak buatpe😀

Dipendekkan citer, pagi2 Ahad aku da TERBANGUN lewat dlm kul 8pg (kebetulan bendera merah) aku teringat psl homework yg tak siap! Ceh, aku carik kad kawen lama aku + kad2 ucapan yg besau yg kecik time aku kawen dulu (naseb aku ada simpan lagi) lalu dgn daya kreatif aku menggunting & menampal pakai salotep ajer😛 Entah mcm mana aku bernafsu nak buat & tak sampai 5minit kad bicara diri aku pon siap. Wakakakakakaka. Nak tengok???? ——-

—————————————————–

————————————–

—————————-

——————–

————-

Amacam ada wokey? Trainer tu ckp penangan main game cafeworld lah ni😛

 

Dipendekkan story, kad aku ni TERPILIH sbg top 5 & Aku dapatlah Bunga sekuntum😀 Mcm citer hindustan lak dpt bunga kan!!!! Bunga tu pon skang anak aku dah dok main. Nasib jenis takkan patah so takler bunga tu jadik sprt jatuh ditimpa tangga …..😀 Nanti aku story pasal bunga aku dapat pulak wokeh!!!! Kalini layan kad bicara diri aku dulu gitew🙂

Ha, ni dlm kad tu aku tampal ler kad yg kecik2 ni. Kaedah gunting & tampal aje. Sbnrnye, kad kawen aku dulu ada sampul lain then dlmnyer ada sampul lagi kaler coklat emas. Then dlmnyer ada kad biasa je🙂 Mcm gempak aje kad kawen ni. Huahuahua. Yg ada tampal2 ni kad part kanan.

 

Part kanan & kiri. Belah kiri tu adalah bicara ttg diri aku. Nak tau apa bicara diri aku????????????????? Layan…..

—————————————————————————-

—————————————————————-

——————————————————–

———————————————-

————————————-

—————————

—————-

——–

—-

Tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha…………… ini adalah short term aku sbnrnye. Dan, tentulah ttg RUMAHKU SYURGAKU… InsyaAllah, chaiyok Rabiah😛