DAPUR IDAMAN SETIAP WANITA

As Salam kpd semua rakan-rakan….🙂

Lebih kurang seminggu yg dah hampir lepas, aku as a worker + wife + mama agak kelam kabut busy sedikit. Hari Isnin, aku MC gara-gara ulser yg tak sudah kuak lentang😡 Then aku annual leave pulak pd hari Khamis & Jumaat utk menjaga hubby anak + membantu kezen aku yg nak kawen (kebetulan aku mmg kena amik cuti ssb anak aku dijaga oleh Mak Uda aku aka anaknye aka kezen aku yg nak kwen ni ler). Neway A BIG CONGRATULATION utk kazen ku yg bernama NURADILLA di atas wedding mu & semoga berkekalan hingga ke Syurga hendaknye…😀

Tapi harini aku bukan nak story psl main wedding of the year ni😛 Tapi, aku nak cer citer cer citer psl angan-angkan aku aje. Alkisahnye, pd hari Jumaat yg hening, aku tlh mendpt informasi yg sgt menyukakan diri aku sendiri. Hubby aku bgtaulah yg AKER dah panggil keje kat tmptnye sebulan awal…. So, aku pulak dah membayangkan gaji imbuhan baru yg bakal diterima utk bulan depan ni lah……😆

Disebabkan aku ni dibesarkan di kampung (walau aku dilahirkan di KL), so aku sukeeeeeeeee kalau dpt beli umah yg besar sedang-sedang shj + dapur besauuuuuu! InsyaAllah, Rumahku Syurgaku akan siap thn depan maka…………… korg nak tgk tak ciri2 dapur kitchen yg aku idamkan???? Meh kita layan…………😳 (semua gambar adalah dari sumbangan Mr. Google :-))

Sejuk aje mata memandang apatah lagi utk memasak ketika di dapur kan!:mrgreen:

InsyaAllah, mayb design utk dapur aku cenggini kot!😛 Sebabye, dapur bakal umah aku memanjang shj so design ini shj yg terbaek setakat ni!🙂 Susun atur + design = sang mama😉 Utk material + RM yg akan keluar = sang papa. Hehehe

Simple tak design ni? Best kan? Lapang aje mata yg memandangnyer! Sbnrnye aku lebih fokus kat tang lampu kat tgh meja tu jek 8)

Fuuuyyyyyoooooooooooooo. Aku suka giler dgn design + material utk dapur ini. Canggih & canteq kan! kan! kan! Tp, aku tak mampu lagi utk memiliki dapur cengginih!🙄

peerrrggghhhh………. Ni lagi mantop siot!!!!!! Aku mmg lagi + terlebey + banyak sukahati dgn design ni. Nmpk elegent kan? Owwwwhhhhhhhhhh hubby ku, ayang nak yg mcm ini boleh tak???????????????😥

Korg perasan tak yg aku lebih prefer black & white utk theme dapur aku? Ya, aku mmg dah bgtau awal2 kat hubby aku nak kaler tu aje sbb tak nmpk kotor sgt kalau tak sempat malas nak kemas dapur. Muahahaha!!!! Layan ajelah otak aku yg tak betul sket harini 8)