izzlorna.com 1st Special Giveaway

As Salam,

Entry kalini, aku nak menyahut contest rakan baik aku Izzlorna Alias aka Lorna sila terjah http://izzlorna.com/izzlorna-com-1st-special-giveaway. Hehehe, boleh tahan juga hadiah2 yg ditawarkan! Tp, aku tak dpt meletakkan banner (takpelah sahut cabaran aje lah kan!) disebabkan aku hanyalah pengguna wordpress yg sukar utk aku meletakkan sebarang gambo……. hehehe

Tujuan Lorna membuat contest ni sebab

1) Blog Lorna telah berubah wajah (wajah barulah nie :-))

2) Sempena birthday utk hubby Lorna tersayang pd 11/04/11 (kebetulan pulak dekat dgn date hubby aku) huhuhu

So mari kita lihat perkongsian yg boleh menjadi paparan penglihatan kawan2…….

Inilah dia Lorna tersayang! Cewah………. posing manje U!

Ha, inilah dia banner Lorna….. Ok tak L???? hehehe……..

 

Aku nak menyahut cabaran contest ini dgn menge “tag” 3 org rakan aku…. Kita lihat siapa yg kena!!!! Jeng jeng jeng si cik errr… Puan Adilla, kedua nak tag rakan baru aku dlm BW Mrs Ayie yg punya cerita tersendiriย & last but not least….. Faizatul Haniza

So kwn2 mungkin anda boleh mencuba nasib. Mana tahu anda adalah pemenang yg dicari2…๐Ÿ™‚ Mari sama2 memeriahkan pihak penganjur aka Lorna…. TataTitiTutu…..๐Ÿ˜€