Pencarian 1,111 telah BERNOKTAH!

Assalamualaikum wbt🙂

Maaflah ye kwn2 tak berkesempatan utk aku meng “update” hari demi hari blog aku ni😉 Minggu lepas berturut2 (termasuk hari minggu) aku agak busy dgn kehidupan sedia ada. Nnt aku cer citer apa yg aku busy sgt sampai nak menjengah ke blog kwn2 lain pun tak sempat. Jgn marah na….

Ni pun aku……………… baru aje baik dari demam. Hubby, aku & Danish semuanya demam. Kesian kami sampai suara kami takde. Hehehehehe…

Kwn2 ingat tak pd post Aku Mencari 1111????? Ahaaaaa………… Setelah menambah, menolak, bahagi & campur siap buat kuasa dua finally I got d result padahal kira manual aje😛 Aku bknnlah blog berbayar yg automatik dpt tau blogger plg byk bg komen, menyinggah @ bla bla & bla. So, jadinya….. dgn cara ini shj aku dpt memberi penghargaan kpd kwn2 aku yg sgt bermurah hati menjengah ke blog aku & memberi komen2 membina😀 Pasni aku akan post buat lain pulak yer & bolehlah dpt hadiah lagi hehehehe :-)

Oklah berbalik kpd tajuk post aku….. Anugerah utk pencarian 1111 telahpun dimenangi oleh En Maza yg suka melantun gitew🙂 Mintak maap yer… memula nak captured jumlah 1111 tu as gambar tp terlepas sudah (dah melebihi sedia ada). Serba ringkas ttg En Maza ni ialah, beliau seorg blogger yg dah lama bertapak dlm dunia blog ini juga🙂 Selain itu, beliau juga merangkap photographer. Sesape yg nak menggunakan khidmat beliau silalah terjah blog beliau yg sememangnya telah ada fakta mengenai beliau (dah melantun mcm beliau pulak!)😛

Apakata kita layan gambar blog En Maza . Apa kata kwn2 terjahlah blog beliau! InsyaAllah beliau akan terjah semula ke blog kwn2 pulak. Pastu nnt jadi BFF dlm berblog jer ye😀. (Dah byk memuji ni kena bagi upah :-P). Moh terjahhhhhhhhhhhh…………….

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

 

p/s : Mohon En Maza memberikan alamat  umah @ office utk bisa bEe memberi hadiah sempena penghargaan ini🙂 InsyaAllah…….. hadiah yg diberi adalah halal, berfaedah & bermutu hehehehe😛

 

 

Inilah dia rupa halaman blog En Maza yg dikenali sbg Gubuk Kecil Kembara Jalanan🙂

Ini adalah profil mengenai En Maza (kalau rasa nak berkenalan silalah terjah blog beliau ye)😀

Ini adalah entry post terkini En Maza yg bertarikh 09/05/2011 (ni aku amik masa aku nak buat post ini ye :-))