BUSY – Part 1 –

Assalamualaikum wbt……,

Apa khabar kwn2 sekalian🙂 Alhamdulilah, harini aku dah beransur sihat & rasa tenang sedikit berbanding minggu2 yg lepas. Yelah, bila dah busy, tak sempat rehat busy balik pastu terus kena demam (takde suara) so mood pun takde utk meneruskan berblog. Memula tu, yg demam cuma sang anak & sang hubby aje. Esoknye terus aku dijangkiti virus yg sgt jahat tak kenal umur itu. Spoil kan kan kan….😉 Harini, aku juz nak sharing cer citer psl perkara yg membuatkan aku busy org lain pun busy juga😛 hehehe

Nak diikutkan 29/04/11 – 01/05/11 aku ada Staff Day di Gambang (Kuantan). Tak payahlah aku story apa ada kat Gambang tu na…. Korg tgk ajelah gambo kat bawah ni😀

 

Bila ada Staff Day…. so, adalah sukan utk para staff. Ini adalah kump Burberry ye! Group aku. Cayalah… Dpt no 1 gitew utk keseluruhannya. Terror tak???? Ha, gambo ni aku cilok dari album kwn aku :-) Cuba Carik muka aku😛

Sebelum beraksi lasak bersukan, mari kita bergambar🙂 Actually, gambar ni pun cilok dari album kwn aku😛

Setelah penat berjemur, maka ptg tu kami ke Jom Heboh😉 Saje bawa budak kecik ni jenjalan

Aku di karpet merah…. Muahahahaha. Malam ketika kejadian ada Dinner Staff ARB 2011. Ha, gambar ni pun aku cilok dari album kwn aku😛

Ha, ni mmg aku punyer gambo😛 Berposing dulu sebelum dinner🙂

Rakanku yg baik hati meng “tag” aku dlm fb nyer, so aku pun cilok lah utk tatapan dlm blog aku. Em, cuba carik sape yg dah jadi mak dara😛

 Ha, ni para pemenang utk Best Dress gitew😉 Tema pakaian utk thn 2011 ialah Glittering nyah oiii!!!! Mmg memasing tak kira laki @ pompuan pakaian meletoplah utk mlm ni!😀

Amacam ada wokeh ka?????

Ini acara plg last utk last day. Acara ni adalah bebas. So disebabkan kebebasan yg ada, maka aku bawalah anak aku pi mandi manda. Dari gambo jer dah tau si budak kecik ni suka bebenor😀

 

Itulah perkongsian aku mengenai busy aku. Mcm tak busy tp sbnrnye, PENAT tu…… Hujung bulan ni pun aku kena pi Gambang lagi sbb ada TeamBuilding di sana sekali lagi. Aduhai, kalini tinggallah anakku dgn sang hubby…. Danish, jaga papa elok2 ye😛

 

Psssstt : Mohon kpd En Maza, memberi alamat office @ umah utk utk pencarian 1111 :-) Ops….. seronok melantun ek…..