NAK PROMOTE ckit~

Assalamualaikum kpd semua pembaca,

Memandangkan cuti sekolah pun dah nak bermula, maka akan rancaklah sesi kahwin & kahwin & kahwin😛 Entry aku kalini cuma nak promote ttg photographer aku shj (sila link pd http://www.positiveemagez.com)

Harga yg ditawarkan agak menarik & En Shahrol ni hanya bersama-sama Kak Anis (wife dia). Mereka berdua shj yg menjadi photographer utk setiap majlis. Jika kwn2 mcm segan nak En Sharol amik gambo masa sesi solek, bolehlah minta Kak Anis ni amikkan gambo…😀 Mmg cantik setiap gambo yg diambil oleh mereka ini. Harga boleh dibincang…. Hehehehe. Bak kata Kak Anis dahulu, harga boleh dikira yg penting kepuasan dlm hobi tersendiri tu yg penting😛

Apa kata layan gambo aku ketika zaman penglipur lara (tarikh nikah 12/12/2008)🙂 Kira dah usang jugaklah pengantin ni…. Tp sbb suka glamer so layankan aje yob!!!! Muahahaha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amacam minat tak? Bolehlah kwn2 layari website ni sekali lagi http://www.positiveemagez.com :-D Mereka ni bukan sekadar sbg wedding photographer. Mereka juga pernah mengambil gambar utk event yg besar. Sprt yg baru lepas adalah family day MMC (company hubby aku).

Kalau berminat, calling2 lah mereka ini…..😉