Babai FroGgy ~ Welcome GeBu

Assalamualaikum wbt🙂

Selamat sejahtera utk semua kwn2😉 Utk harini, aku nak berkongsi mengenai Froggy aku😦 Tak lama dahulu, aku pnh post mengenai katak comeiku dlm thn lepas kot. Dan utk ke setahun, kami aku & hubby tlhpun menjual si katak comeiku. Sedeynya……… Aku sygkan katak comei aku tp nak buat mcm mana… Disebabkan beberapa faktor yg sgt tak boleh nak elak, so BABAI to FROGGY!

Aku amat syg si katak sbb;

1) Takde loan aku beli cash

2) Feveret kaler aku hijau

3) Kalau bawa 100 ke atas, mmg MANTOP!!!!!!

Meh tgk gambo katak comei nak! Uwaaaaaaaaa……………………….

Kete kompak si katak comei🙂

Si Hyundai Getz 1.3 & si hijau ku

 

Pd awalnya, kami hanya punya satu kete shj iaitu Ferrari merah Wira Aerobic SE yg dah 6thn lebih kete tu! Byk kenangan percintaan kami… Kemudian, disebabkan ketika itu hubby aku kena outstation lbh kurang 3bln lebih, membuatkan kami terpaksa juga membeli satu kete terpakai bajet utk kegunaan aku ketika itu. Aku ketika itu hanya minat pd Hyundai & kami pun membelinya terus. Kalau tak disebabkan bermula thn 2012 kami akan mula membayar RM**** utk Rumahku Syurgaku. Dah tambah tolak darab dan bahagi, ketika ini hanya itulah termampu😛

Tp, disebabkan juga kete Ferrari merah dah mula buat hal, maka kami terpaksa juga memikirkan halatuju mengenai Froggy aku ni. Disebabkan si Froggy ni suka tau cekik duit, maka terpaksa BERtukar!!!!! Dan………………………… akhirnya, aku berjaya memujuk hubby aku utk membeli si Gebu. So, welcome to my Gebu yer😛 Seronok tu dpt kete baru… Kalau tak pikir juga psl umah, aku dah minta hubby aku belikan Golf GTi aje takpun Nisaan FairLady (dah kata lady so sesuai sgtlah utk aku :-P) takpun yg plg murah BMW 6 series. Huahuahuahuahuahua… Angan2 ajelah aku kan kan kan!!!!! Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………………………….

Jom tgk gambo my new toy si Gebu😉

 

Kete kompak lagi si Gebu😀

MyVi SE yg suci & murni😉 mcm cinta aku & hubby

 

Thanx abg!!! Muax…. I Love U…. Hubby ckp sempena besday ayang juga… Auuwwwww…. hahahahahahahahaha…. Aku kena jaga kete ni elok2. Hehehehehe

**Aku akan ke Gambang, Kuantan utk Team Building selama 3 hari 2 malam bermula 28/05/11 – 30/05/11🙂 Doakan perjalanan aku selamat pergi dan balik yer kwn2. DAN… mohon kemaafan jika dlm tempoh waktu demikian plus hari2 selepasnya aku tak BW ke blog kwn2…..😀