Pemberianku … Pemberianmu

Assalamualaikum wbt😉

Harini bEe nak mencoret ttg hadiah ataupun pemberian ataupun gift kata omputih dari seseorg yg dikenali😀 Al-kisahnye adalah seorg hamba Allah yg diberi nama sbg en maza chumil tlh dtg ke office bEe di lebuh Ampang konon nak buat kezutanlah tu😛 utk menjadi abg pos yg berkaliber utk menghantar hadiah kemenangan bEe (apalah yg berbelit ni)😳 (malu I tau :mrgreen:)

Nasib baiklah bEe dah balik office so dptlah kita bersua. Wahai en maza, kontek ler awal2 nak mai. Bolehlah bEe pakai cun-cun utk amik gambo skali🙄 Boleh juga kita pi ngeteh kan🙂

Kawan2 nak tgk pemberian em maza tak??? Meh kita saksikan gambar hadiah dari en maza (errr…. mohon en maza tunjukkan gambo bEe yg en maza snap tempohari – utk menguatkan bukti yg en maza ke office😛) Aik, over pulakssss😆

Tara😉 Inilah dia pemberian dari en Maza. Diari & poskad bunga gitew🙂

Inilah rupa diari Islamiah😎

Inilah rupa poskad (ni bEe dah edit yer kwn2)😉

Ha, dah tgk kan gambo pemberian en maza??? Alhamdulilah, cubaan bEe yg hanya utk memeriahkan majlis contest tuan umah Garden of Eden (meh terjah!) shj😛 dpt hadiah saguhati. Terima Kasih byk2 en maza. Confirm berpeluh ketiak nak dtg office utk menyerahkan pemberian di atas😎

Okey, kwn2 nak tgk pulak tak hadiah yg bEe bagi pd en Maza? Ha, en Maza tlh memenangi Pencarian 1111 Telah Bernoktah. Makanya kita layan gambar2 yg sempat bEe snap utk tatapan kwn2…😉

Dua buah beg AmanahRaya, sebatang pen AmanahRaya & diari sumbangan dari hubby bEe:mrgreen:

Inilah rupa secara hampir dekat pen & diari😀

Ini adalah beg dari pandangan hampir dekat🙄

  

Itulah dia Pemberianku … Pemberianmu 😎 Semoga ikatan ukhuwah semakin berkekalan hendaknye😉 InsyaAllah, akan bEe sediakan hadiah2 lain utk perkhabaran yg lain pulak🙂

 

Nota Kaki : Maaf krn kualiti gambar kurang memuaskan. Pakai hp cap tupai aje😆