Pemberianku … Pemberianmu

Assalamualaikum wbt πŸ˜‰

Harini bEe nak mencoret ttg hadiah ataupun pemberian ataupun gift kata omputih dari seseorg yg dikenali πŸ˜€ Al-kisahnye adalah seorg hamba Allah yg diberi nama sbg en maza chumilΒ tlh dtg ke office bEe di lebuh Ampang konon nak buat kezutanlah tu πŸ˜› utk menjadi abg pos yg berkaliber utk menghantar hadiah kemenanganΒ bEe (apalah yg berbelit ni) 😳 (malu I tau :mrgreen:)

Nasib baiklah bEe dah balik office so dptlah kita bersua. Wahai en maza, kontek ler awal2 nak mai. Bolehlah bEe pakai cun-cun utk amik gambo skali πŸ™„ Boleh juga kita pi ngeteh kan πŸ™‚

Kawan2 nak tgk pemberian em maza tak??? Meh kita saksikan gambar hadiah dari en maza (errr…. mohon en maza tunjukkan gambo bEe yg en maza snap tempohari – utk menguatkan bukti yg en maza ke office πŸ˜›) Aik, over pulakssss πŸ˜†

Tara πŸ˜‰ Inilah dia pemberian dari en Maza. Diari & poskad bunga gitew πŸ™‚

Inilah rupa diari Islamiah 😎

Inilah rupa poskad (ni bEe dah edit yer kwn2) πŸ˜‰

Ha, dah tgk kan gambo pemberian en maza??? Alhamdulilah, cubaan bEe yg hanya utk memeriahkan majlis contest tuan umah Garden of EdenΒ (meh terjah!) shj πŸ˜› dpt hadiah saguhati. Terima Kasih byk2 en maza. Confirm berpeluh ketiak nak dtg office utk menyerahkan pemberian di atas 😎

Okey, kwn2 nak tgk pulak tak hadiah yg bEe bagi pd en Maza? Ha, en Maza tlh memenangi Pencarian 1111 Telah Bernoktah. Makanya kita layan gambar2 yg sempat bEe snap utk tatapan kwn2… πŸ˜‰

Dua buah beg AmanahRaya, sebatang pen AmanahRaya & diari sumbangan dari hubby bEe :mrgreen:

Inilah rupa secara hampir dekat pen & diari πŸ˜€

Ini adalah beg dari pandangan hampir dekat πŸ™„

Β Β 

Itulah dia Pemberianku … Pemberianmu 😎 Semoga ikatan ukhuwah semakin berkekalan hendaknye πŸ˜‰ InsyaAllah, akan bEe sediakan hadiah2 lain utk perkhabaran yg lain pulak πŸ™‚

Β 

Nota Kaki : Maaf krn kualiti gambar kurang memuaskan. Pakai hp cap tupai aje πŸ˜†

Advertisements