Apakah tema colour baju raya korang ek???

As Salam kpd kwn2 πŸ˜‰

Selamat pagi & selamat melapangkan minda seketika di blog bEe ni 😳 Utk harini, bEe cuma nak ter ter tanye aje mengenai tema colour baju raya kwn2 utk Raya AidilfitriΒ thn 2011 ni πŸ˜€ Agaknye, mungkin ada di antara kwn2 yg dah membeli-belah pun baju utk raya. Bagi bEe as a mama, so baju anak yg plg penting buat masa kini. Ahaks πŸ˜‰

Okey, apa kata kita sama2 tgk tema baju raya bEe utk masa2 lampau… Hehehe, sowilah yer nak glamer jap. Tak salah kan??? 😎

Pd thn 2008, tema adalah ungu @pun dlm bahasa Inggeris adalah purple πŸ™‚ Masa ni baru aje lepas mendirikan masjid dgn hubby & Danish masih dlm pewot. So, tak dpt nak berkebaya… Makanya, bEe berjubah shj πŸ˜›

Ini pulak thn 2009 tema adalah pink belacan (sila bayangkan warna belacan okey) πŸ˜› Dgn adanya Danish masa ni, TERamatlah meriah krn 1st time beraya sbg mama kan!!!! Kebetulan pulak Danish masa ni berusia 10bln lebih & telah berjaya berjalan… πŸ˜‰ Terror sungguh anak mama ni… hehehe 😳

Cak!!!!!!!!!!! Hai semua, Danish dah dpt berjalan masa ni πŸ˜› Mama Danish pulak excited sbb dah kurus masa ni dah leh pakai kebaya 😈

Hola… :mrgreen: Okey tak posing Danish & papa?? 😎 Agak2 Danish lagi hensem dari papa tak bila besar nanti??? πŸ˜†

Β 

Β 

Okey tak??? Hurrmm, colour tema baju raya bEe thn ni adalah hijau :mrgreen: So, kwn2 mcm mana pulak?? Mehlah berkongsi…. hehehe

Advertisements