Apakah tema colour baju raya korang ek???

As Salam kpd kwn2😉

Selamat pagi & selamat melapangkan minda seketika di blog bEe ni😳 Utk harini, bEe cuma nak ter ter tanye aje mengenai tema colour baju raya kwn2 utk Raya Aidilfitri thn 2011 ni😀 Agaknye, mungkin ada di antara kwn2 yg dah membeli-belah pun baju utk raya. Bagi bEe as a mama, so baju anak yg plg penting buat masa kini. Ahaks😉

Okey, apa kata kita sama2 tgk tema baju raya bEe utk masa2 lampau… Hehehe, sowilah yer nak glamer jap. Tak salah kan???😎

Pd thn 2008, tema adalah ungu @pun dlm bahasa Inggeris adalah purple🙂 Masa ni baru aje lepas mendirikan masjid dgn hubby & Danish masih dlm pewot. So, tak dpt nak berkebaya… Makanya, bEe berjubah shj😛

Ini pulak thn 2009 tema adalah pink belacan (sila bayangkan warna belacan okey)😛 Dgn adanya Danish masa ni, TERamatlah meriah krn 1st time beraya sbg mama kan!!!! Kebetulan pulak Danish masa ni berusia 10bln lebih & telah berjaya berjalan…😉 Terror sungguh anak mama ni… hehehe😳

Cak!!!!!!!!!!! Hai semua, Danish dah dpt berjalan masa ni😛 Mama Danish pulak excited sbb dah kurus masa ni dah leh pakai kebaya😈

Hola…:mrgreen: Okey tak posing Danish & papa??😎 Agak2 Danish lagi hensem dari papa tak bila besar nanti???😆

 

 

Okey tak??? Hurrmm, colour tema baju raya bEe thn ni adalah hijau:mrgreen: So, kwn2 mcm mana pulak?? Mehlah berkongsi…. hehehe