CONTEST | Gempak DLSL 2011

Assalamualaikum wbt😉

Ha, utk pengetahuan semua… bEe harini nak share ttg CONTEST | Gempak DLSL 2011 (blog http://dululainsekaranglain.com). Contest anjuran drpd bro Ismail N (selepas ini akan dikenali sbg bro IN)😉. Disebabkan bEe terlepas contest anjuran bro IN yg sebelum ini (tak berBW krn sibuk ceh, alasan yg sentiasa akan diguna :-P) maka bEe nak juga men ‘try’ & test mana tahu ada rezeki😉

FYI, banner utk contest bro IN agak cool😎 & simple🙂

Inilah banner contest bro IN😀

 

Dlm contest ni, para peserta hendaklah menjawab saiz sebuah kereta (ceh, mcm besar aje kete tu :-P) mengikut piawai Skala Kereta cth ~ 1 : 10 atau 1 :100 atau 1 : 1000 ke…. Okey mari kita lihat samada tekaan & jawapan bEe mengena ataupun tidak:mrgreen:

SOALAN : Apakah saiz sebenar kereta di atas (yang hitam tu)?

JAWAPAN :   1:18 (Amacam bro IN??? Betul tak? :-P)

 

Hadiah2 yg bakal dimenangi oleh bEe😛 para pemenang agak mewah juga (sbb bro IN bgtau bernilai ratusan RM ~ fuh! rugi woooo ;)). Sprt kat bwh ni

FIRST PRIZE: Sebuah kereta mainan (Remote Control) BMW X6 (warna hitam). *Rupa sebenar dan kereta yang di give away mungkin berbeza sedikit atas sebab-sebab teknikal (sprt gambar tekaan kereta di atas)

SECOND PRIZE: Sebuah kereta mainan (Die Cast metal) Lamborgini Murcielago (warna kuning). Rupa sebenar dan kereta yang di give away mungkin berbeza sedikit atas sebab-sebab teknikal.

Lamborgini Murcielago

 

THIRD PRIZE: Hot WheelsWinner Takes All3D Puzzle (15 x 12 cm). Gambar tidak disediakan kerana kotak Puzzle yang memantulkan cahaya menyukarkan untuk dapat gambar yang sesuai

Hot Wheels

 

Okey, penyertaan ini pun TERBUKA kpd semua yg mempunyai blog (kalau ada lebih dari 1 blog pun boleh join tp syarat usia blog perlulah lbh dari 1 bulan). Contest ini boleh ditulis dlm Bahasa Melayu ataupun Bahasa Inggeris. Mehlah sama2 kita memeriahkan tuan umah bro In😉