CONTEST | Gempak DLSL 2011

Assalamualaikum wbt πŸ˜‰

Ha, utk pengetahuan semua… bEe harini nak share ttg CONTEST | Gempak DLSL 2011 (blog http://dululainsekaranglain.com). Contest anjuran drpd bro Ismail NΒ (selepas ini akan dikenali sbg bro IN) ;). Disebabkan bEe terlepas contest anjuran bro IN yg sebelum ini (tak berBW krn sibuk ceh, alasan yg sentiasa akan diguna :-P) maka bEe nak juga men ‘try’ & test mana tahu ada rezeki πŸ˜‰

FYI, banner utk contest bro IN agak cool 😎 & simple πŸ™‚

Inilah banner contest bro IN πŸ˜€

Β 

Dlm contest ni, para peserta hendaklah menjawab saiz sebuah kereta (ceh, mcm besar aje kete tu :-P) mengikut piawai Skala Kereta cthΒ ~ 1 : 10 atau 1 :100 atau 1 : 1000 ke…. Okey mari kita lihat samada tekaan & jawapan bEe mengena ataupun tidak :mrgreen:

SOALAN : Apakah saiz sebenar kereta di atas (yang hitam tu)?

JAWAPANΒ :Β Β Β 1:18Β (Amacam bro IN??? Betul tak? :-P)

Β 

Hadiah2 yg bakal dimenangi oleh bEe πŸ˜› para pemenang agak mewah juga (sbb bro IN bgtau bernilai ratusan RM ~ fuh! rugi woooo ;)). Sprt kat bwh ni

FIRST PRIZE: Sebuah kereta mainan (Remote Control) BMW X6 (warna hitam). *Rupa sebenar dan kereta yang di give away mungkin berbeza sedikit atas sebab-sebab teknikal (sprt gambar tekaan kereta di atas)

SECOND PRIZE: Sebuah kereta mainan (Die Cast metal) Lamborgini Murcielago (warna kuning). Rupa sebenar dan kereta yang di give away mungkin berbeza sedikit atas sebab-sebab teknikal.

Lamborgini Murcielago

Β 

THIRD PRIZE: Hot Wheels β€œWinner Takes All” 3D Puzzle (15 x 12 cm). Gambar tidak disediakan kerana kotak Puzzle yang memantulkan cahaya menyukarkan untuk dapat gambar yang sesuai

Hot Wheels

Β 

Okey, penyertaan ini pun TERBUKA kpd semua yg mempunyai blog (kalau ada lebih dari 1 blog pun boleh join tp syarat usia blog perlulah lbh dari 1 bulan). Contest ini boleh ditulis dlm Bahasa Melayu ataupun Bahasa Inggeris. Mehlah sama2 kita memeriahkan tuan umah bro In πŸ˜‰

Advertisements