I’m in HEAVEN!

As Salam fwens🙂

Today is my anniversary special day with my lovely husband. Its 13 years until 11/07/1998 –  11/07/2011…. Yes, our nikah on 12/12/2008 but today’s date is very important to me (huiisshhh, kalau lah boleh diletak kat tugu negara / muzium akan ku buat)😛 Its like A Walk to Remember (remember that movie :-D) Syahdu syahdan kan kan kan😥

bEe on satu tika dahulu😛

My hubby on satu tika dahulu😉 (dlm bulatan ek)

WLB’s on satu tika dahulu😛

 

Kami mengenali semenjak berumur 16 thn (mungkin boleh link ke mari ~ bEe ada ceritakan mengenai sedikit hal kami)😉 Bukan mudah utk mengekalkan hubungan jarak jauh ni. Apatah lagi apabila kami sama2 baru mengenal dunia gitew😛 Tp, apapun yg plg penting :-

1 – Percaya kpd pasangan

2 – Setia kpd pasangan

3 – Sentiasa memaafkan pasangan

4 – Selalulah berkata di dlm hati “aku bukanlah yg terbaik jadinya tak payah nak memilih pasangan yg lain”

5 – Berkawan biar beribu tetapi, berkasih sayang hanyalah SATU

6 – Sentiasa mengingati pasangan & memberikan kad / surat utk mengeratkan hubungan (mmg skang dah ada hp tapi, kalau diikutkan kad / surat utk pasangan akan memberi impak sgt berbeza :-D)

7 – Berdoalah kpd Allah bhw pasangan itu adalah yg TERBAIK utk diri kita

 

Alhamdulilah, finally “penantian itu satu penyiksaan” adalah amat bernilai & berbaloi dlm diri bEe… On my nikah, I’m very excited coz I’m belong to him only (insyaAllah till d end). Byk sgt rintangan & dugaan tp dpt diatasi…

SELAMAT ULANGTAHUN ke 13thn utk kami🙂 Alhamdulilah…. Kwn2 bEe akan terjah ke blog anda yer… TUNGGU!!!!😛