KSRS | Kelab Suri Rumah Sedunia >>Puanbee

Hai kawan2 semua,

Huaarrgghhh!!!!! Lamanya tak update blog…. Ada sedikit kesibukan padahal malas bangat sedikit 3minggu berturut-turut😉 Harini, bEe nak mengotakan janji bEe kpd Puanbee :-) Sowwiii sgt2 kat akak sbb lewat utk melengkapkan biodata hihii. Ini bukan contest yer kwn2 tp ianya menjurus kpd (petikan dari blog KSRS) :-

Sumber : PuanbeeDOTcom (silalah klik pd KSRS utk keterangan lanjut)

 

Meh berkenalan dgn bEe nak tak???😛

Gambar

Gambar ni boleh guna tak kak??? (Sumber : https://sakura040582.wordpress.com)

Nama

Boleh dikenali sbg Sakura ataupun bEe aje kot🙂

Umur

29thn lah bEe ni (tua dah….) huhu

Tempat Tinggal

Buat masa kini bEe & hubby (termasuk Danish) tinggal kat Ukay Perdana, KL

Email

Boleh ke sakura040582@yahoo.com tp bEe jarang on yahoo so mungkin leh guna rabiah@arb.com.my (office bEe)

Kalau dah berkahwin, ada anak beritahu berapa

Errr… Anak baruuuu sorg aje kak!! Muhammad Danish Bin Mohd Khairuliszuan😉

Bekerja atau tiada

bEe seorg pekerja & dah menjangkau 5thn pun bekerja (kalau ditambah sejak umur 18thn lagi byk tu :-P)

Facebook atau Twitter (jika ada)

bEe cuma ada FB aje… mungkin kalau ada yg sudi nak berkawan add FB bEe sakura040582@yahoo.com:mrgreen:

Cukuplah di sini… Okey tak kak???? Hihihi, semoga persahabatan di alam maya ini akan berkekalan hendaknya… :-D 

Nota Kaki : Seronok mengenali puanbee sbb puanbee seorg yg sgt rajin dlm blogging. Puanbee juga rajin buat contest & mengumpulkan kwn2 dlm blog nyerrr… Tahniah kak…🙂