Betul ke LELAKI ^%$#!!*%

Assalamualaikum wbt🙂

Sebelum ni, bEe pnh story psl hobi pelik & ketagihan suamiku…. Kemudian, tak lama kemudian bEe story pulak hobi baru hubby yg telah bertukar!!! Adeh, kalau dah kata lelaki, suka sgt dgn gadget. Nasib baik gadget…. Kalau suka mende lain, naya pulak bEe😛

Harini, bEe nak cer citer ttg NEW TOY hubby bEe😉 RM RM & RM mcm byk aje melayang! Takpelah abgku sayang…. Sukahati lah abg suka dgn toy apa pun. Janji abg setialah dgn adinda ek😛

CANON EOS 60D, itulah dia new toy hubby bEe. Skang ni amik gambo menggunakan khidmat En. Canon tersebut. Nasib baik gambo lawa, kalau tak cun mmg bEe da hangen!!!😈 Takpelah sayang, all for u lah dear! I ikut jek mana u nak bawa pi amik gambo. Yg penting Danish & I pi jenjalan juga😆

Inilah guper En. Canon kesayangan hubby kini

 

Tp, hangen juga satu badan sbb bila hujan turun aje, En. Canon yg diselamatkan dulu. bEe ni ternganga jek bila tgk hubby sanggup berbasahan. Bak kata hubby biar badan binasa asalkan En. Canon selamat. Mak aihhh.. sampai mcm tu ke???

 

Nak tgk sekeping gambo yg hubby ada amik pakai kamera tu tak??? Ha, meh tgk (ni bEe copy jek dari blog hubby bEe)😉

 

Inilah nyer… Okey tak?:mrgreen:

 

Dan lagi….🙂

Ini lagi gambar😉

Kredit to my hubby😉 Boleh tak agaknya????😳

 

Betul ke lelaki ni, bila dpt bende yg disayangi akan berperilaku demikian rupa??? Kpd kwn2 blogger lelaki mohonlah anda memberi komen yg serba bernas sedikit. Kpd bro Ismail N, bro maza & especially en_me  mungkin anda lebih memahami erti sebuah kamera kot????😆

 

Nota Kaki : Pelik & pelik & pelik dgn sikap lelaki ni kan kan kan………….. bEe tertanya2 siapakah dia e-commerce. Lelaki kah? Wanita kah? Ber kah kah???? Rajin betul bagi komen & bertandang ke blog bEe:mrgreen: