Teman Tapi Mesra | Teman Baru

As Salam kwn2 yg bEe hormati,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. Harapan bEe tak terlewat lagi mengucapkannya🙂 Mlm ni, mood baik punya best sbb skang dah tak bergado2 dgn sang hasben😛 Kalau mlm2 mcm ni bila bEe nak guna laptop ke atau hasben nak guna bEe ke😳 confirm hasben menang! Yelah, org gagah perkasa kan! Semenjak hasben ada geng baru so dia on9 bertemankan geng baru dia jek….. So, bEe guna ajelah laptop cap gajah ni ye tak!:mrgreen:

Di FB, FS, twitter (walau bEe takde) do blog memasing sedang rancak upload gambo raya. bEe bila lagi nak berlagak ek??? hehehe… Nntlah…. skang ni tak save pun lagi gambo2 dari kamera canggeh sang hasben…😉 ~ mcmlah ada org minat nak tgk kan kan kan!!!!😛

 

 

Harini bEe nak berkongsi mengenai Teman Tapi Mesra | Teman Baru bEe😉 Perasan kat kat kotak belah kanan ada list blogroll (Teman Tapi Mesra) bEe??? Mereka ni lah yg rajin dtg ke blog bEe memberi komen membina. Sayang kamooo semua!

So mari kwn2 yg lain memeriahkan blog kwn2 baru ek🙂

1) Nik Thoha

2) Esempoi

3) Juanita

4) Norasikin

5) Mr.Z

6) Suri – blogger ni dah lama ada cuma baru2 ni blog cahayacinta.com kena hack, so Suri bertukar ke blog baru

 

Ehem! Sudi2kanlah menjengah kwn2 baru bEe ni ek😉 Mungkin ada di antara mereka yg kwn2 kenal. Tak mengapa…. ziarah-menzuarahi kan amalan mulia😎

 

Nota Kaki : Seronok dari hari ke hari dpt kwn2 baru dlm blogger😉

“Walau di luar sgtlah panas tetapi di dlm jiwa ada ketenangan…” Tak mahu ketenangan itu dikocak oleh musuh durjana😉