Makan-Makan Raya!

As Salam semua πŸ˜‰

Harini nak kongsi ttg Majlis Sambutan Hari Raya kompeni bEe πŸ˜‰ Al-kisah pd 15 Sept lepas, bEe join kompeni ke hotel utk majlis makan2 raya nak pi makan aje πŸ˜› Acapkali, tiap2 thn jamuan hari raya ni akan dibuat & pelbagai persembahan artis akan ada ada aku kisah ke? πŸ˜› Thn ni dibuat di Hotel Pan Pasific. Thn2 sudah bEe pun ada join juga cuma, malas nak upload gambo πŸ™‚ Kalini, mcm rajin sikit je utk upload di blog…. πŸ˜€ Meh kita ter tengok nak???? πŸ™‚ Artis thn ni Angah Raja Lawak, Jeff Sepah, Haiza dag dig dug, Imuda, One Nation Emcee & Black

 

Ni kat pintu masuk Hotel… Si ayam jantan gagah perkasa menjadi penyambut tetamu wokey!!! Kau ada??? πŸ˜†

Ha, inilah gambar2 hangattttzzzzzz…. Ada yg bEe amik sendiri pakai hp buruk & ada bEe amik dari album kwn2 bEe yg amat rajin upload di FB & menge ‘tag’ bEe πŸ™‚ Thanks u ooolllssss πŸ˜‰

Inilah di antara gambar2 artis yg ada (kredit to my fwens… ;)) Nmpk tak gambar Black yg sedang berduet tu? Yg gurl tu kwn bEe, namanya Mimie. Kiranya, si Mimie ni mmg artis utk kompeni bEe. She’s so sporting & suara dia pun sedap tau!!!!! πŸ˜‰ Masa ni mereka berduet lagu Senja Nan Merah by Awie & Ziana Zain. Meletoplah suara kau Mimie~~~ πŸ˜€

Ini adalah separuh dari pencuci mulut + makanan yg disajikan…. Btw bEe nak bagi 4 star kat hotel ni sbb makanannya sedap juga. Tp, bEe lum try lagi Hi-Tea utk hotel ni… Nnt bEe nak try pi then leh bagi rating lagi… πŸ˜†

Jeng jeng jeng!!!!!!! Gambar ni bEe sengaja amik utk kepuasan sendiri πŸ˜› Sbnrnya, lampu yg bEe snap tu bEe suka sgt yelah cantik kan!!!!! Tp rasanya tak mampu kot nak pakai buat habeh boreh je πŸ˜† Yg gambo gunung coklat dlm bahasa melayu mmg peberet bEe yg teramat! Pantang kalau pi hotel mana2 ceh berlagak sungguh aku ni bEe pasti akan cari gunung coklat + ais krim πŸ˜› Ada juga org tegur bEe mcm budak2 + apa nak heran mkn bende tu kan…. Tapi ada aku kisah ke???? πŸ˜‰ Ha, yg RM1500 tu adalah utk pemenang bagi pertandingan karaoke. Sorrylah, bEe suara ala2 penyanyi nasyid tak sesuai utk berada di atas pentas πŸ˜†

Β 

Itulah dia sharing gambo yg ada πŸ˜› Itupun nasib baik dgn ihsan kwn2 bEe yg baik hati menge ‘tag’ bEe dlm FB, so byklah gambar leh upload. Kalau nak tunggu bEe, haram ke jadah takde… hehehe, Kpd Lorna comeiΒ cepat komen gambar2 gue….. πŸ˜› hehehehe

Β 

Nota Kaki : Bila dah dpt makan, confirm bEe tak ingat sape kat sebelah, kiri, kanan, depan dan belakang bEe… Memula hasben sayangΒ agak menyirap juga bila bEe syok mkn coklat tak ingat dia. Tp, nak buat mcm mana dah mmg gitu perangai kite TERpaksa terima hakikat πŸ˜› Emmm, kalau kwn2 tak clear sgt tgk gambo tu, silah klik bagi gambau besau skit

Advertisements