Solo atau Poligami?

🙂 adohai… Semenjak dua menjak ni tak dpt nak membuat aktiviti jogging blogging sbb very the busy pulaks😛 Minggu yg lps proses pindah office baru, tmpt baru, bos baru anak baru so semua jd serba baru… Ditambah dgn menyambut Aidiladha lagilah jadi kelam kelibut dgn nak anta report wajib tetiap bulan🙂 Hari Sabtu lps 29hb kena kje pulak! Kan besh kalau dpt claim ot dgn RM. Disebabkan company GLC syarat jwtn exec atas cuma dpt claim cuti jek so tak mgkn perkara itu bisa berlaku… Hukhuk

Berbalik kpd crita asal… Dulu adalah bEe post ttg nak sambut bufday ayah. So, mlm tu kami adik-beradik tlh berkumpul di Wong Solo di Ampang hanya org yg mengaku solo aje leh ke sini😛 Asalnya nak hi-tea kat mana2 hotel ceh berlagak tp rasa tak berbaloi. Tmpt ni dah byk kali bEe makan2 dan agak sedap. Harga pun okey🙂 Utk mlm tu, jumlah harga mknn RM2** utk 8 kepala dewasa. Makanannya nya ummpphhh! Yg penting masa tgh mkn jgn sesape buat silap sure kena penampar… Hehe

So, mcm biasa bila sambut bufday adalah kek…🙂 bEe juz beli kek coklat then,minta bdk kat King’s tu tulih nama atuk, Alya & Danish… Rasanya ni kali ketiga Danish sambut bufday… Dulu kat post lepas 1st celebration &  2nd celebration Danish dah story😛 hehehe. Yg pntg punya suka bdk kecik dpt tiup lilin setiap masa. Semasa kejadian berlaku, bdk kecik siap berperang mulut dgn si Alya Maisarah🙂 Alhamdulilah, tgk ayah pun suka kami adik beradik pun suka namun tp takde sape yg tahu isi hati ayah.

Kwn2 tgklah gambo2 tu ek🙂 Sorrylah snap gambo tak pakai kamera mahal pulak! Tak sempat…😉 Enjoysssss😉

image

Yummiieeee~~~*** di antara makanan yg dipesan utk mlm tu

image

Danish & Maisarah yg teruja tgk lilin

image

Danish & Maisarah yg tak sabar nak tiup lilin😛

image

 Atuk show lilin kat Maisarah yg malu2 meow😉

image

Sudahnya budak kecik dua org neh berebut nak tiup lilin😛

 

Nota Kaki : Pelik tp benar… Nama restoran Wong Solo tp ada jus poligami… Adik ipar ada try n katanya rasa buah-buahan campuran. Berani tak kwn2 mencuba jus ni?😎 Maaf krn masih tak sempat membuat kunjungan BW utk kwn2… InsyaAllah I WILL TRY😉 Mengharapkan juga agar bro Maza “Gubuk Kecil Kembara Jalanan” cepat sembuh…