Contest | WeeWee … Uah

Assalamualaikum kpd semua😉

Sihat ke harini kpd kwn2…. hehehehe…….. Harini ada teka teki @ contest utk di share kpd kwn2😎

Copy from my Gismo82 blog (my hubby) 😀

 

Semenjak dua menjak ni, sejak ada binatang kat atas tu…. tak habes-habes si budak kicik nak WeeWee ataupun Uah! Adoiiii sangap sungguh nak melayan budak kecik ni skang😛

Cuba cer teka apakah

1) WeeWee

2) Uah

 

Sape dpt jwb & org 1st yg beri jwpn dgn betul akan hadiah misteri😎 Nak tak???? Cuma seorg pemenang shj yg akan dipilih ya! Contest ni sampai 30/11/2011 jam 12t/mlm😉 Adios……😳

 

UPDATE :-

Disebabkan kwn2 sprt mcm susah utk meneka, bEe bagi pembayangnya… WeeWee sebelum ni bEe pnh nyatakan dlm post sebelum ni Danish *1, Danish *2 & Danish *3… Manakala Uah pulak, rasanya ada yg tahu kot😛 GOOD LUCK GUYS!!!!