Contest | WeeWee … Uah

Assalamualaikum kpd semua πŸ˜‰

Sihat ke harini kpd kwn2…. hehehehe…….. Harini ada teka teki @ contest utk di share kpd kwn2 😎

Copy from my Gismo82 blog (my hubby) πŸ˜€

Β 

Semenjak dua menjak ni, sejak ada binatang kat atas tu…. tak habes-habes si budak kicik nak WeeWee ataupun Uah! Adoiiii sangap sungguh nak melayan budak kecik ni skang πŸ˜›

Cuba cer teka apakah

1) WeeWee

2) Uah

Β 

Sape dpt jwb & org 1st yg beri jwpn dgn betul akan hadiah misteri 😎 Nak tak???? Cuma seorg pemenang shj yg akan dipilih ya! Contest ni sampai 30/11/2011 jam 12t/mlm πŸ˜‰ Adios…… 😳

Β 

UPDATE :-

Disebabkan kwn2 sprt mcm susah utk meneka, bEe bagi pembayangnya… WeeWee sebelum ni bEe pnh nyatakan dlm post sebelum ni Danish *1, Danish *2Β & Danish *3… Manakala Uah pulak, rasanya ada yg tahu kot πŸ˜› GOOD LUCK GUYS!!!!

Advertisements