Terima Kasih | Sayang abang :-)

image

Assalamualaikum kwn2😉

Dah lama bEe tak update blog neh… Alkisah bEe busy plus mood ke laut plus menghabiskan sisa2 cuti yg ada bercuti-cuti Msia🙂 Harini baru nak update berita terkini mcm glamer ye tak!😛

InsyaAllah next week anniversary perkahwinan bEe😳 DAN… Plg utama bEe taip entry mlm ni sbb TERkejut dgn hadiah yg tlh diberi oleh sang suami…🙂 Lbh kurang dlm minggu lepas, bEe mc sbb demam teruk pastu terima sms dari hubby tersayang. Hubby nmpk bEe belek2 satu benda TUT B-) Then hubby bgtau akan belikan utk bEe sempena anniversary kami… Cuma tak tahu bila! Tak lama pastu hubby bawa bEe ke tmpt TUT then hubby suh pilih🙂 Tergezutlah bEe sbb tak sangka cepat jugak!

Tp yg plg bermakna dan buat bEe sgt terharu padahal dah nak menitik air mata tp cover taknak bg hubby gelakkan hubby beli cash agak mahal jugak… Yg plg mengharukan, mlm masa tgh tgk tv plus melayan karenah budak kecik hubby bgtau yg apa hubby hadiahkan walau semahal mana, tak dpt bls jasa isteri abg yg sanggup susah payah dgn abg! Nak nanges time tu tp cover dgn buat bodo. Sudahnya hubby merajuk kata bEe takde perasaan!😆 Alahai… Mcmlah abg tak kenal bini abg ni… Dah 13thn kita berchenta bang oiiii….. Bini abg ni kan mmg takde perasaan hehehehe🙂 mmuuuaaaahhhh! Terima kasih sayang…. I will love u forever🙂

Nota Kaki : Memikirkan menu dinner utk ulangtahun kami……🙂 Tgh berguru dgn Master Chef Msia skang ni hehehe