Let’s to move!

Alhamdulillah… All DONE! I got a long headache about this matter but it’s okey… However I’m very suka suki n puas hati coz it’s all about our own effort okey! :-) 

Tired + sumpah seranah + cobaan d Bulan Ramadhan + patient + searching (d mana ada sale d situlah kami :-P) Sometimes laki bini pun sama2 hangen sbb pilihan tidak serupa. But everything perfect when we have a perfect planning🙂 So, apa kata cer tengok list kami :-

 

Yg kotak kosong still pending wokeh!🙂 Ingatkan Sabtu yg lepas ni bley pasang langsir. Tukang buat langsir ckp roman blind blom siap. Takpelah…. biar semua settle baru pasang!

Bluurrr juga utk siapkan bende2 ni. Owhhhh…. skang pikir utk move plak. Dah kenal dgn jiran sebelah. Rasanya mcm sepasang wife & husband muda mcm kami gak cuma rasanya mayb from Sabah or Sarawak coz cannot speak mandarin lor… Katanya end of this August nak move. Cuma jiran sebelah (tgk dari list sepasang suami isteri Muslim) yg berkongsi atap yg sama😛 blom nmpk lagi. Owh d manakah kamooo?😦 Jiran belakang yg kongsi atap yg sama nmpk gaya mcm nak pindah juga cuma,tak mesra alam sgt. Mungkin dia org tua kot… so serius dari kami muda mudi😛

InsyaAllah awal bulan 9 kami akan cuma memindahkan diri kami..

Sekian~~**😎