Moh Sabah!

Hi readers😉
Sbnrnya this post park under my draft & very malas to post😛 Today my mood jiwang karats versi 44 so I post this story je lah ek. Uolls juz layan my picture in the house…😆

Actually my family & “big” family went to Sabah around end of May 2012. So mcm biasa my hubby kans like to capture picture so we decided to choose ke Pulau Manukan ajelah. Cannot go to another pulau coz we have two budak keciks🙂 bak kata my sisters yg takleh p ko aje abb asyik pening manjang😛

 Come & enjoys😎

This pic @my apartment. This litt young khalifah want to mandi lagi. And his papa jadi mangsalah kan😛

Us @Rumah Terbalik🙂 Peace yo! (Danish said)

Us again

My big family… Kan best if if my emak still around😦

My BFF Mahani🙂 Dah lama giler tak jumpa… Actually the main reason I go to Sabah because of her juga😉 Ntah biler boleh jumpa lagi kan nyak…. 12 tahun sudah kita bersahabat

From we are single goes to mingle hehehe (married) but I still remember every single day with her

Bye bye Amani🙂 Nnt aunty datang lagi ek😎 sedey time neh… & tak sangka Mahani bley tahan air mata. Kalau tak selalunya dia dah bersembur dulu air mata😛

 

Ehem…. next time akan bersua semula kan nyak. Aku tau ko mmg buta IT & takkan tau pun aku menulis psl dirimu kat blog…. Takpe aku tag ko jer…🙂

“Friendship is unnecessary, like philosophy, like art… It has no survival value; rather it is one of those things that give value to survival ~ C. S. Lewis”