Clever Boy!

Alhamdulillah…

Juz a word “syukur Alhamdulillah” that I can describe now. How time flies & Danish has grown so fast &  healthy but still “manja”.. Huh!!!

Danish turn to 4 years next year (2013). Now, mama preparing duit for his school. YEAY! mostly 1 month jugalah Danish dah p school🙂 Alhamdulillah, 1st day Danish crying juga😦 (mama called his teacher). On the 2nd day, Danish okey but his teacher & aunty Nor (bb sitter for Danish) said that Danish mcm merajuk, taknak kawan. Huh, nasib baik my Mak Uda (ex-nanny for Danish) p tengok dia kat school. So Danish seems like happy when he saw his nanny😀

Actually, Sakura hantar Danish kat school yg dekat dgn office Sakura (naik AKLEH dah sampai) & area umah ex-nanny Danish jek🙂 Before that Sakura send him to nursery at area Putra Heights but only for 2 days!😆 After menimbang pelbagai perkara so Sakura decided to send Danish at nursery plus school area Ampang ajelah. Ampang Jaya is a small place & after consideration of all things I think that Anugerah Bestari Child Enrichment Centre is the best choice. Sakura ni kan agak berkira bab kebersihan, makanan (sape yg masak esp) plus pembelajaran so situ sajelah pilihan hati😉 Lagipun, Danish perlu daycare sekali. So, at Ampang Jaya (plg hampir dgn my office) di situ ajelah.

untitled

Ada juga Q nape tak masukkan Danish kat Little Caliph, BondaMama & school yg femes gaklah… actually I have no choice. Sakura mahukan daycare plus school for Danish. Tmpt tu di area Ampang tidak dpt memberikan perkara berikut… Alahai, mama Danish dulu school Tabika Kemas jek.. Papa Danish?😆 school at tadika only 1-2 days (I guess) sebab……………… (biarlah rahsia :-P) Tak kira di mana bermulanya pembelajaran tu, if didik dgn baik, akan berjaya kans?🙂

Haha! I think if Danish go to nursery / school he can be an independent boy. Alamak! Sudah lain mcm pulak…. Manja plak! His baby sitter (aunty Nor) sangat manjakan dia. After work & jemput Danish, sometimes Danish kena dukung. Sbb tu bila kat umah, Danish crying nak minta dukung. Aik……. mama tak pernah buatpun! And one more thing Danish baring atas riba baby sitter (alahai………….). Takpelah nak, janji kamu bahagia & mama happy🙂

But agak sedey juga Danish got a lice after a month at nursery. Agak notty (nak main tembak-tembak), pandai dah bahasakan dirinya “abang”, boleh mengalah mainan dgn adik (but not his favourite item ek!) & clever dah skang😀 If mama nak ajar A, B, C …. 1, 2, 3 ….. Alif, Ba, Ta….. ajar solat ker mcm2 sifatnya & belangnya. But bila dah p school alhamdulillah, dgn jayanya Danish pandai sebut one by one. Bangga jap🙂

I think thats all for today. Next time I story for the 1st day registration at school on 2013 lah (lupa nak tanya teacher bila kena daftar :-P)… Sbb skang ni Danish juz blajar basic & school pun dah habis. Sejuk perut mak….😀