I want that dream back!

Hye guys & my backbone readers🙂

That I mentioned previously, if Allah want give HIS sustenance for sure HE’s give that. But, me or we as a human being, we don’t know what kind of type or part or which one HIS granted.

Alhamdulillah.. Only one word I can describe now. Almost 5 years of my marriage life I really understood & redha that the sustenance not in my side anymore! For the 1st stage in my life of coz I am really upset & many Qs in my mind. Especially WHY? WHY? WHY? WHY?????????? …….. & WHY?

But now I know the answer & only one answer! I must regret and must go back to my reality life & my 1st will for my life. Allah knows the best & In Shaa Allah I can do it!🙂 guess what? Hehehe

Oklah, juz forget about it…..

Actually, I really missed my night dream when I was in 13 or 14 years old. I guess lah! Indah sgt that dream. But I know, yg Sakura tak mungkin akan dapat mimpi tu balik.

What is my dream? Hakikatnya, semasa Sakura kecil, Sakura hafal surah Yassin sepenuhnya. And a few of ayat-ayat Al-Quran. I think surah Al-Baqarah kan for the 1st surah kat Al-Quran tu?. If I am not mistaken lah. One night, after my solat Isyak & solat sunat I slept and I was dreaming!

Floodlight

Sakura terbang di awang-awangan & dlm keadaan yg very dark! No any light walau sikit sekalipun. Takut sgt & masa terbang tu dari jauh Sakura nmpk CAHAYA yg sgt terang. I went to the cahaya and very shocked! Coz that cahaya from my house tau (umah di kampung).

Then, I walked into my house and I heard someone sedang mengaji dgn suara yg sgt merdu. Sakura terpikat dgn suara tu… Ntah mcm mana Sakura boleh masuk ke dalam umah tu. Sakura menuju arah suara tu then masuk bilik Sakura sendiri (pelik). I saw one girl with her telekung sedang baca Al-Quran with a merdu tone and voice! Sakura terus ke depan girl tu and GUESS what I saw? SHOCKED again! That girl is me! I SAW MYSELF sedang mengaji and I was crying over there.

Sakura terus terjaga dari tdo & baju basah dgn peluh. Tak sangka, mmg Sakura sedang menangis sbb rasa ada air mata laju turun kat muka. ALHAMDULILLAH & Sakura buat solat sunat after that.

Well, it was happened when I am 13/14 years dlu. NOW, I am 31 ops almost 32 yrs old😛 Tua kan? Mimpi tu adalah pertama & terakhir dlm hidup Sakura. AND this is the 1st time Sakura buka pekung di dada. Tak pnh ada sesape tahu ttg mimpi Sakura ni.

Cuma, satu kesimpulan yg dpt Sakura buat ialah.. sejak Sakura jatuh CINTA, tahu apa itu CINTA & melalui pancaroba demi pancaroba dlm kehidupan menyebabkan sikit2 apa yg Sakura hafal dari Al-Quran I totally forget it! I cannot remember word by word if let say you want me to read back lah! Cuma, bila ada majlis2 tadarus or terdengar dari tv ke radio ke, Sakura boleh ikut tanpa tengok Al-Quran. Maknanya, still bley ingat mana dengungnye, nahu nye ke bunyi ayat tu mcm mana, still can remember & Thanx Allah coz DIA tak tarik lagi nikmat ini. (FYI, ni ayat2 dlm Al-Quran kalau kat Muqaddam I still remember lah)

Tp, Sakura tak salahkan CINTA Sakura. It was a granted from ALLAH kan? Di samping itu adalah ujian ALLAH utk Sakura yg mana I lost it! But, deeply, I am very proud with my CINTA that from CINTA monyet org2 tua kata sampai ke alam perkahwinan. Then, Alhamdulillah again that my marriage is 5 yrs now!. Maksudnya, kami telah melepasi saat2 getir di awal perkahwinan🙂😎

Thanks to ALLAH again….😉 From my miscarriage especially and all ujian that Allah gave to us, we are really strong now!:mrgreen:😳 am happy with my life. If kalau boleh, I want that dream back!!!!!! But, I don’t think Allah will give to me kan? 32yrs kat dunia yg da mcm2 dosa😦😦😥

Hurrmmm…. Guess what! I am one of the QARIAH when I was at school. Sek rendah & menengah tau! Pernah mewakili peringkat daerah Melaka & dpt naib Johan. Beza markah cuma 3 mata aje dari Johan masa tu. But, I know that’s all Allah want to give to me. Still proud & bersyukur😎 HE’s really know my next journey that I must to through all it. Ehem! You guys believe it or not? Hahahaha😆