Smiley flowers with the sunshine…

b1

Syukran & hati tengah bunga2 gembira ni๐Ÿ™‚ Alhamdulillah…… setelah bertarung dgn pelbagai dugaan, air mata, kesakitan, ketabahan, kesabaran dan onak berduri finally Sakura dibalas dgn perkhabaran yg bak kata pepatah rezeki terpijak๐Ÿ˜‰

Diam tak bermakna Sakura tersungkur mahupun Sakura benar @ salah! Diam juga bukan bermakna Sakura menyombong mahupun diva! Cuma, diam Sakura kerana lelah. Diam itu lebih baik dari berkata-kata bukan. Nnt menggunung plak dosa free:mrgreen:

Apapun, utk readers di luar…. percayalah dgn rezeki Allah. Jika anda telah berusaha, anda berdoa, anda berpuasa, anda bersedekah dgn air mata dan peluh yg berjuraian, ALLAH sedang menguji sbnrnya. Usah sesekali rasa ALLAH itu tidak adil ye. SABAR, REDHA & TAWAKAL dgn segalanya!

Asben Sakura dpt jadi leader. Bila jadi leader maknanya RM pun naik lah ye๐Ÿ˜› Tp kesian dia sbb takleh dptkan tittle IR. Asben perlu amik degree lain utk dptkan IR. Yela, dlu study chemical, sudahnya kje under piping & mechanical. Jauh panggang dari api! Takpelah, In Shaa Allah, Sakura akan support him whatever he need! Pity to him juga sometimes, kawan2 ramai ada IR da… Sabar ye abang!๐Ÿ˜‰

Then, perkhabaran utk diri Sakura plak! Berganda kan rezeki Allah… Cuma, for my readers yg anggap Sakura lupakan kawan tu, maaflah… Sakura sangat menilai erti persahabatan sbrnya! For me, friendship is delicate as a glass, once broken it can be fixed but there will always be “cracks”… Sorry guys!

Sekian, bai!๐Ÿ˜†

b