Layan ajelah… :-)

Assalamualaikum & hye my readers (ada lagi ke yg sudi bace blog Sakura ni)๐Ÿ˜›

Mmg dah lama berhabuk plus bersarang lelabah kat blog Sakura ni. Actually, its been 10 months Sakura at Touch ‘N Go Sdn Bhd (TNG). Alhamdulillah, tak sangka…. hakikatnya lbh 200 CV Sakura layangkan. Yg panggil interview tak sampai 10 company. Then, yg Sakura attended interview only 5 company. Huhuhu, itupun selepas Sakura menimbang location, my “price” also benefits yg diberi๐Ÿ™‚ Bukan mudah ye kwn2, Sakura nak pecahkan 8tahun Sakura kat ARB.๐Ÿ˜†

Alkisahnya, Sakura takmo pun attend interview kat TNG memula. Ntah mcm mana, asben Sakura memujuk Sakura (dia tahu Sakura da lelah)…… Dgn keazaman plus redha asben, alhamdulillah, all are completed! Semuanya tak sampai 2weeks. Seolahnya dipermudahkan semualah… Masa interview session pun, bila Sakura minta salary tak di “betah” langsung. Alhamdulillah again… Benar kata2 punjangga “ALLAH will never leave you EMPTY. He will replace everything you have LOST. If He asks you to put something DOWN its because He wants you to pick up something GREATER” ~~ Love so much this quotes๐Ÿ™‚ Muaakksss…

In TNG, Sakura never never think that I need to do the project. Masa dapat JD pun, byk under operation and only back end support. Pastu, ntah mcm mana… maybe Allah punya kuasa juga kot, Sakura kena jadi project owner. So, pls never under estimate myself yer…. With 10 years experience, I know everything. Just my luck not there! Sakura da jumpa mcm2 jenis perangai manusia (boss or teamate) so, I know juga everything. Maaflah, Sakura tak layanlah mende2 yg agak2 nak mengangkat kain ke, nak itu ke, ini ke… pls… not me! I know, Allah always be with me.

Layan ajelah pic kat bawah ni๐Ÿ™‚:mrgreen:

My SSK with another vendor

My SSK project

My SSK Project

My SSK Project

The installation Day @ Tapah RNR (pls visit and topup skali ya) :-P

The installation Day @ Tapah RNR (pls visit and topup skali ya)๐Ÿ˜›

My boy and me on the Graduation Day! yeay! (tak nanges lagi)

My boy and me on the Graduation Day! yeay! (tak nanges lagi)

Danish with his fav BFF, Zariff (dulu, budak ni kecik lagi dari Danish. But now, he's taller than my boy!) :-D

Danish with his fav BFF, Zariff (dulu, budak ni kecik lagi dari Danish. But now, he’s taller than my boy!)๐Ÿ˜€

With his kembar. Serupa tak?

With his kembar. Serupa tak?

With his kembar again

With his kembar again

Yahoo... I'm did it mama. no more tears :-P

Yahoo… I’m did it mama. no more tears๐Ÿ˜›

Legoland time. Konon tengok peta nak bawa mama & papa. Padahal weols lost kot :lol:

Legoland time. Konon tengok peta nak bawa mama & papa. Padahal weols lost kot๐Ÿ˜†

Sekian

KBai!