Takde Tajuk Rupanyer

Fuh…. fuh… fuh… (meniup sarang lelabah :-))

Assalamualaikum wbt… & Good Day!

Sepi dan sepi dan sepi blog Sakura ni yer๐Ÿ˜› Actually, Sakura takde masa nak menjengah kat blog ni sejak berada di tempat baru… Its been 11 months and 9 days Sakura di sini. Pejam celik and pejam celik… WAH… am already 1 year here with new place, new boss, new environment and also new JOB๐Ÿ˜›

Hmmmmmm, alhamdulillah…. so far so good Sakura kat sini. Sakura no prob if Sakura have meeting outside ke since morning ke… as long as my claimed was approved. If tak approve tu yg mcm berkira. Almaklumlah, kuli kan๐Ÿ˜†

Previous story, Sakura just mentioned that am totally involved with project at TNG. Frankly, this is my first time Sakura involved A-Z to SSK project. Before this pun, Sakura just buat back end project. Ala, Telemarketing kat ARB ler. Yg memula management kata “this project is nothing”. End up, Sakura tengok, setiap department dah buat telemarketing. So far, 1st idea to create the report and etc was my idea. Takpelah…. bila mende2 mcm ni memula nak implementation mmg masing2 kata S***. Bila management pandang and said this awesome, memasing2 ckp “aku punya” “aku punya”. Never mind, Allah knows everything. Actually, Allay repay to me apa…๐Ÿ™‚ (alhamdulillah)

Back to my story… Sakura bgtau yg Sakura 1st time buat A-Z tu maksudnya, dealing with vendor and kena tau back end mcm parameter issue, batch upload issu (apa tu?) Alamak, semua tu psl komputer. Takpelah… You’re strong Sakura!!!! You know yourself better than org lain. Alhamdulillah, dgn muka tebal berinci2, Sakura tanye staff itu and ini…

For vendor, before this pun, penah deal tp masa Sakura kje kat kilang. Itupun thru phone aje. Ig ada meeting ke whatever, my big boss will be involved. Bayangkan ye… meeting taraf memasing big boss. Sakura? Takpelah… maybe my boss trust kat Sakura so, dia lepaskan aje…

For client, not my 1st time cuma, before this layan VVIP. Meeting kena pakai cantik2, and very professional environment. Tp, bila p meeting…๐Ÿ˜† kelakar sbb Sakura yg mcm beriya. Sudahnya now, Sakura pakai biasa2 aje๐Ÿ˜›

Owh ye, pegilah reload TNG card kat SSK Sakura. As at to date, ada 24 SSK da. locations, both RNR Tapah & Seremban, Sg Buloh (drive-thru – ala2 MCD punya drive-thru), KLIA2 both Car Park A&B, ada jugak kat Jaya Mall and Paradigm Mall๐Ÿ˜€

Oklah… see you soon and I’ll update lagi later k:mrgreen: