NtahSape2Ntah

Hola!
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

My Readers and my back boned (kalau bukan, taklah hidup blog Sakura neh)πŸ™‚

Back to my tajuk.
#ntahsape2ntah
n1
ni adalah retis zaman kini. Company Sakura ada artis tau!πŸ˜†πŸ˜† (ni artis betul bukan main2 der) Yg artis tu sorg aje. Yg kawan2 dia tu bukan. Hehehe… Memula kenal, mcm pelik apakah namanya demikian rupa ek. Huhu.. Tp, itulah caranya utk kita pikir then search kat gugle gerangan rupanya..πŸ™‚

Da byk performed kat events. Sakura pun da beli album & da dengar lagu2 mereka. Not bad… Kiranya #ntahsape2ntah ala2 4U2C, Nico, AtoZ (Malaysia punya group)… Kalau ikut zaman muda mudi Sakura lah:mrgreen:

The arrow is my artis :-)


The arrow is my artisπŸ™‚

Silalah gugle lagu2 #ntahsape2ntah and follow them via

Instagram
n4

FB
n3

Ops, sebagai tambahan, my artis ni still single & available.. Kalau nak kenal, silalah PM me okπŸ˜› Meh, follow my artis niπŸ˜€

FB
IMG_20150724_103149

Instagram
IMG_20150724_102822

Last but not least… Majulah #ntahsape2ntah utk muzik Malaysia terkini…πŸ™‚