Category Archive: Motivation

Suntikan Semangat

As Salam rakan2 🙂 Dah lama ruangan “MoTiVasi HiduP” tidak di update. Memandangkan harini bEe rasa mcm suam2 kuku apa kata kita sama2 menghayati mutiara kata yg bEe dpt dari hasil pembacaan bEe… Continue reading

ARAHAN yg diarah

 As Salam & Selamat Berpuasa 😉       Agak2 kwn2 semua mudah utk membaca teks kat atas tu? 😛 Warna mana pilihan kalbu & yg mana ejaan yg salah???? Hehehehe, ini post… Continue reading

Mencari NIRWANA dlm diri

Assalamualaikum wbt & Selamat sejahtera kpd kwn2…. Mcm dah lama pulak rasa tak update blog ni kan kan kan!!!! bEe agak kesibukan utk menyiapkan sedikit kerja yg tertangguh. Yelah, dah makan gaji perlulah menyiapkan… Continue reading

  • SaKUrA @FB

  • SaKUrA’s LegacY

  • @SaKUrA


    I'm gonna miss you like a child misses their blanket
    But Ive got to get a move on with my life
    Its time to be a big girl now
    And big girls don't cry...

    The path that I'm walking
    I must go alone
    I must take the baby steps until I'm full grown
    Fairytales don't always have a happy ending, do they
    And I foresee the dark ahead if I stay