Happy 1 Year & Happy GST :-)

Yeayy!!!!!! 01/04/2015 – 365 days 😆 Alhamdulillah, pejam celik & pejam celik, now i’m turn to 1 year in TNG. Wow, tak sangka and rasanya mcm da bertahun 😛 Moga, Sakura terus sukses… Continue reading

Takde Tajuk Rupanyer

Fuh…. fuh… fuh… (meniup sarang lelabah :-)) Assalamualaikum wbt… & Good Day! Sepi dan sepi dan sepi blog Sakura ni yer 😛 Actually, Sakura takde masa nak menjengah kat blog ni sejak berada… Continue reading

Layan ajelah… :-)

Assalamualaikum & hye my readers (ada lagi ke yg sudi bace blog Sakura ni) 😛 Mmg dah lama berhabuk plus bersarang lelabah kat blog Sakura ni. Actually, its been 10 months Sakura at… Continue reading

  • SaKUrA @FB

  • SaKUrA’s LegacY

  • @SaKUrA


    I'm gonna miss you like a child misses their blanket
    But Ive got to get a move on with my life
    Its time to be a big girl now
    And big girls don't cry...

    The path that I'm walking
    I must go alone
    I must take the baby steps until I'm full grown
    Fairytales don't always have a happy ending, do they
    And I foresee the dark ahead if I stay

  • Advertisements