Ada Apa dengan WLB 1304

Tajuk mcm artis lak! Sbnrnye takde apa pun dgn WLB 1304. Cuma nama sambungan antara aku dan my hubby aje. Yelah, since 11/07/1998 kami bercinta sampai 11/12/2008 kami bernikah. Then, alhamdulilah sehingga kini… Continue reading

Berat Mata Memandang, Berat Lagi Bahu yg Memikul

Sudah 12 hari arwah emak pergi meninggalkan kami sekeluarga. Setiap hari juga aku tidak lekang menelifon ayah aku di kg bertanya khabarnya. Setiap hari juga hati & jiwa ini merintih & rindu dgn… Continue reading

15/11/2010

  Pd tarikh 15/11/2010 aku telah mengajak my hubby ke JPN utk mendaftarkan kematian arwah emak. Masa memula nak kuar rumah tu hati aku sgt sedih. Yelah, baru semalam arwah pergi meninggalkan kami… Continue reading